Today I received in my yahoo mail inbox this message:
Deoarece contul dumneavostra este din categoria "FREE" a providerului de servicii de comunicatie Yahoo! (www.yahoo.com ) , este necesara confirmarea periodica a contului dumneavoastra de email .
In urma unor inactivitati prelungite acest tip de casuta postala poate fii dezactivata fara drept de apel de catre Yahoo! in urma contractului de servicii (TOS - Terms Of Service ).
Pentru a evita aceasta situatie neplacuta ,ca masura siguranta am limitat în mod provizoriu unele caracteristicile ale contului dumneavoastra.
In vederea reactivarii contului dumeavoastra trebuie sa confirmati ca sunteti posesorul de drept al acestui cont inregistrat in baza noastra de date.
In acest scop va rugam sa urmati linkul acesta in vederea autentificarii !
Click aici : https://login.yahoo.com/configIt is written in romanian language, and if you click on the last link (login.yahoo.com) , you reach this page:
http://yahoo-team.t35.com/update/yahoo/httpslogin.yahoo.comconfiglogin_verify2.refer=slv&.intl=us&.src=ym.htmlwich is obviously a hacking site. Please take all the measures that are needed to delete this website.
I hope my message was helpful. Thank you.